اکران فیلم های خارجی؛ فرصت یا تهدید

ساخت وبلاگ
تجربه ورشکستگی سینما در دهه ۱۳۵۰، متعاقب ورود و اکران گسترده فیلم های ارزان قیمت و بی کیفیت نشان می دهد که ملاحظاتی در این مورد باید رعایت شود.

روزنامه شرق نوشت: موضوع اکران فیلم های خارجی در سینماها اتفاق جدیدی نیست، اما قطعا صحبت هایی که هرازچندگاهی درباره چگونگی اکران آنها خبرساز می شود، بار دیگر این موضوع را به یکی از مباحث داغ سینمایی تبدیل کرده است. به تازگی اما محمد حمزه زاده، رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری، در نشست سراسری مدیران امور سینمایی این نهاد، از علاقه مندی حوزه هنری به اکران فیلم های خارجی صحبت کرده است. او در بخشی از صحبت هایش گفت: «یکی از وظایف دولت این است که در کنار سایر برنامه هایش، به موضوع صنعت و اقتصاد سینما توجه کند. هر کسب وکاری، در اتاق بازرگانی یا مراکزی از این دست نماینده دارد، اما سینما از این امکان محروم است. هر فیلمی که تولید می شود، از نظر محتوا از مجاری مختلف بررسی می شود، اما در کنار توجه به بهداشت محتوا، باید به این موضوع توجه کند که یک فیلم از نظر اقتصادی و جذب مخاطب چه جایگاهی دارد؟ حمایت از تولید ملی اولویت اول، دوم و سوم ماست. همان حساسیتی که برای نمایش فیلم ایرانی داریم، برای انتخاب و نمایش فیلم خارجی هم داریم، اما به اکران فیلم خارجی به عنوان یک گزینه فکر می کنیم».
اما بد نیست نگاهی کوتاه به صحبت های حسام الدین آشنا، مشاور فرهنگی رئیس جمهور، در خلال برگزاری بخش بین الملل جشنواره فجر سال گذشته داشته باشیم. «اتخاذ و عملی کردن سیاست اکران فیلم خارجی مانند هر سیاست دیگری دارای ابعاد و آثار متفاوتی است. این اقدام می تواند به افزایش گرایش مخاطبان سینما به این هنر و آشتی آنها با سینما منتهی شود، از حیث محتوا، ورود و اکران فیلم های خارجی، به توسعه و تنوع ژانرهای تولید فیلم در کشور کمک کند و از طریق افزایش انتخاب تماشاگران ...

اخبار پیشنهادی:

ایمانی...
ما را در سایت ایمانی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان imancell بازدید : 139 تاريخ : پنجشنبه 20 مهر 1396 ساعت: 19:35